Ijesztően jó Halloween dekoráció ötletek

Néhány ijesztően jó Halloween dekoráció ötlet

Itt van néhány ijesztően jó Halloween dekoráció ötlet mindenki számára. Sokan vagyunk, akik szeretnek kísértetjárta ház hangulatot kreálni. Mások inkább aranyos és kísértetmentes dolgokat készítenek édes jack-o-lámpásokkal és giccses dekorációval. Jó hír:

Nincs jó vagy rossz Halloween dekoráció ötlet…

…mindannyiuk legkísértetibb évadjának megünneplésére. Mindenki olyat csinál, amitől számára halloweeni a Halloween. Hozzuk ki az otthonunkból a legjobb Halloween dekorációt. Ezek a Halloween dekorációs ötletek a legjobbak (többek között boszorkányok, szellemek és denevérek) jellemzőit tartalmazzák és le fogják nyűgözni a vendégeket.

A tornácodtól a kandallóig senki sem fogja megkérdőjelezni az ünnep iránti elkötelezettségedet, ha megpillantják kézimunkádat. Ezeknek a dekorációknak a nagy részét a már meglévő tárgyakkal, eszközeinkkel is el lehet készíteni. Léggömbök, abroszok, asztaldíszek, koszorúk, ablakdíszek, háttérképek és szalagok… böngészd át a listát, hogy megkapd a dekorációs inspirációd, amelyre szükséged van ahhoz, hogy az otthoni halloween dekoráció elkészüljön az év lefélelmetesebb napjára. Jó hír: Nem kell nagy boszorkányság, hogy elkészíthesd ezeket az egyszerű, mégis kreatív dekorációs ötleteket.

Pókháló borító Halloween dekoráció

Pókháló borító Halloween dekoráció

A kísértetiesen könnyű díszítéshez fűzz hátborzongató pókhálót a falra akasztott műalkotások fölé.

FaSzörny csápok halloween dekoráció

FaSzörny csápok

Csak fújd le a faágakat annyi réteggel, amennyire szükség van, így azok teljesen elfedik azt a választott színnel. Ezután hagyjuk megszáradni és tegyük egy vázába. A legjobb rész, hogy ez a Halloween-témájú dekoráció gyakorlatilag majdnem ingyenes, mivel az anyagok a saját kertünkből, vagy az utcáról származnak, csak a festéket kell megvennünk.

 

Kígyókoszorú halloween dekoráció

Kígyókoszorú

Kísértsük kicsit a szomszédokat ezzel a kígyóval megrakott koszorúval. Elkészítéséhez fonj műanyag kígyókat, a nagyoktól a kicsiig, a koszorú gallyai közé, addig ismételve, amíg fel nem használtad az összes gumikígyót. Szükség szerint használj forró ragasztót, hogy a koszorúhoz rögzíthesd őket.

Halloweeni szalvéták halloween dekoráció

Halloweeni szalvéták

Fehérítő tollal rajzolj egy pókhálót a szövetszalvéták elejére. Hagyd, hogy legalább két órán át üljenek, és a tervezett alakzat teljesen kifehéredjen. Csak öblítsd le és szárítsd meg a szalvétákat, mielőtt az asztalra tennéd.

Boszorkány itóka halloween dekoráció

Boszorkány itóka

Készítéséhez vágj két 5cm-es kört fekete papírból és lyukaszd ki az egyik közepét. Csúsztass át egy szívószálat a lyukon. Vágd félbe a másik kört, és tekerd el a kúp formában a szívószál körül, a helyére ragasztva. Ragaszd be a kúpot a papír körbe, hogy úgy nézzen ki, mint egy boszorkánykalap.

Arra figyelj, hogy a címkéket ha lehet minőségi címke nyomtatással készíttesd el, ugyanis előfordulhat, hogy a színek falók lesznek, vagy lemálik, leesik, nem ragad meg az üveg felületén a nem megfelelő papír miatt.

Pókhálós poharak halloween dekoráció

Pókhálós poharak

Rajzolj Halloween pókháló mintákat műanyag, vagy üvegpoharakhoz, puff festékkel. Használj neon színű, halloweenhez illő italokat, például citromos, vagy narancsos üdítőt, hogy elég színes legyen.

Koponya lámpások halloween dekoráció

Koponya lámpások

Vágj ki ijesztő arcokat fekete papírból, és helyezd őket fehér papírlámpákra, akár rá is rajzolhatod festék filccel, hogy kísértetiesen világítsanak.

Pókhálós növény akasztó halloween dekoráció

Pókhálós növény akasztó

A legegyszerűbb halloweeni dekoráció! Forró ragasztóval vagy kézi ragasztóval rögzíts műpókokat az egész macrame növényi akasztóra. Egy tüskés növény kell még a közepébe, hogy teljes legyen a halloweeni megjelenés.

Képek forrása: pinterest


EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: