halloween tök minta

Több száz nyomtatható Halloween tök minta egy helyen!

Az alábbiakban összeszedtünk olyan forrásokat, ahonnan több száz kinyomtatható Halloween tök minta tölthető le ingyenesen. November közeledtével eljön a halloween tökfaragás ideje, fűszeres almabor kortyolgatásával és az halloweeni desszertek sütésével.. Ha a Halloween már a sarkon van, azt jelenti, hogy még sok tennivalónk van: Dekoráció, a legjobb jelmez kiválasztása és természetesen a rengeteg Halloween tök minta kiválasztása és a tökéletes tök faragása.

Valószínűleg mindenki szereti, ahogy egy jól kifaragott töklámpásunk kivilágítja a teraszunkat, a kertet, a tornácot, és mindenkinek megidézi az igazi Halloween-i hangulatot. Használd az alábbi fantasztikus listán szereplő tökfaragási mintákat, illetve azok forrásait, amelyek segítségével elképesztő tököt készíthetsz Halloween-re.

 

Kezdjük először a Halloween tökfaragás gyorstalpalóval:

 

Az alábbi videón a YouTuber Sharrah Stevens osztja meg trükkjeit az last-minute sütőtökfaragáshoz.

 

Letölthető és kinyomtatható Halloween tök minta források:

 

Pumpkinlady.com (kicsit le kell majd görgetni az oldal aljára a letölthető mintákhoz) – Letölthető tök faragási minta >>

Thedatingdivas.comLetölthető tök faragási minta >>

Pinterest.comLetölthető tök faragási minta >>

Orangeandblackpumpkins.comLetölthető tök faragási minta >>

Designbolts.comLetölthető tök faragási minta >>

Redtri.comLetölthető tök faragási minta >>

Marthastewart.comLetölthető tök faragási minta >>

Budget101.comLetölthető tök faragási minta >>

Woojr.comLetölthető tök faragási minta >>

Huffpost.comLetölthető tök faragási minta >>

Partydelights.co.ukLetölthető tök faragási minta >>

Shelterness.comLetölthető tök faragási minta >>

 

A Halloween tökfaragás és az ünnepi dekoráció!

 

Megérkeztél a megfelelő helyre, ugyanis (talán túl) sok ötletünk van számodra!

A nagy, hegyes fogaikkal vicsorgó halloween tök elkészítése mindig szórakoztató és kihívásokkal teli lehetőség, amelyen az egész család, vagy a barátok is jól szórakoznak. Rengeteg nagyszerű Halloween dekorációs lehetőség és halloween tökfaragás sablon, illetve ötlet létezik, amelyek némi idő árán ugyan, de összevadászhatók az internetről.

Ezért szedjük most össze a legjobb és legviccesebb halloween tök ötletelet, hogy könnyen hozzáférhetően, egy helyen legyenek összegyűjtve. A faragási ötleteknek a többsége viszonylag könnyen kivitelezhető és nagyon mókás. Nyilván a rutinos halloween tökfaragók számára ez inkább mulattató időtöltés lesz.

Akár faragott tök arcokat, akár más halloween tök terveket készítünk, ezek a kreatív ötletek biztosítják, hogy a miénk legyen a környék legjobb halloween tök lámpása. Emellett még olyan ötletekkel is meglephetjük szomszédainkat, amelyeket még soha nem láttak, például a bagoly tökök, a sütőtökből készült kreatív gyertyatartók és akár a virággal töltött tök vázák formájában.

 

Tovább a halloween tök faragás ötletekhez >>

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: